MMM

Foto: Gustav Hedelund

MMM – sång, spel och evangelium.

MMM är tre vänner som mötts i just sång, spel och evangelium i Falkenberg.
Namnet MMM blev till när vi försökte hitta på något kul och ovanligt utifrån våra förnamns första stavelser, och insåg, att allas namn börjar på Mar-… och att det i sig inte skulle bli något kul ”bandnamn”.
Den enkla lösningen MMM har etablerat sig, och vi trivs med den.

Vi har sjungit tillsammans sedan 2017 och gjort många konserter på olika håll i landet.
Vi har gärna insamling till välgörenhet som fokus när vi konserterar. Under 2018-19 samlade vi in drygt 80 000:- till familjediakonin i Falkenberg, när vi sjöng för givmilda åhörare!

Några musikvideos har det blivit, liksom under pandemin ett antal livestreamade konserter.
Vi har en youtube-kanal och finns på spotify och Facebook:

Detta är vi:


Markus Leandersson är präst i Falkenberg och tenor; osedvanligt glasklar i båda rollerna!
Som sångare hade erfarenheten före MMM bestått i studieårens körsjungande i Uppsalas studentkörer och som liturg i gudstjänsten. Solosång var ett outforskat område, men här låg det guldkorn och väntade…
Han skriver gärna och bra, både vers och skönlitteratur, och det har blivit en del texter till våra originalsånger.
Med Markus i båten har MMM heller aldrig några problem med mellansnacket.Martina Braglin är förutom kyrkvärd i Falkenberg och MMMs klarast lysande stjärna också säljare till yrket. Hon har en röst som med lätthet svingar sig mellan skiraste silvertråd och ösig power, men så har hon också ägnat sig åt sång i hela sitt liv. Hennes intresse och fallenhet för att hitta moderna sånger med bra texter ger oss mycket av vår repertoarprofil och det är svårt att tänka sig någon som har mer inlevelse framför publik.


Maria Löfberg är kyrkomusiker i Falkenberg och sjunger oftast sopran i våra arrangemang. När vi inte har någon som kompar är Maria den vi helst sätter vid pianot. Hon skriver i stort sett alla våra arrangemang och gärna en del originalmusik, så mycket vi orkar lära oss.


Vi vill med vår musik dela med oss av det hopp vår kristna tro ger oss.
I program som ”Du är aldrig ensam” och ”Älskad och värdefull” vill vi kombinera modern musik som man hör överallt i samhället med egna originalsånger på ett sätt som gör det tydligt att Gud är att räkna med i vardagen, oavsett hur du mår eller vem du är.

Foto: Karin Linde på @Don´t blink

Kontakta oss!

maria.lofberg@septema.com

(0046) (0)730 38 49 10